Nimen kirjoitus

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #23533 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Asennutin taloni seinustalle uuden mittaritaulun kaikkine härpäkeinneen. Asentaja oli jo eläköitynnyt sähkömies mutta kävikin ilmi, että hänen päivitys isommalle sähköpiiri järjestelmälle oli vanhentunut, niin tarvitsi tilata Joutsasta tarkastaja hyväksymään asennus ja lähettämään tukesille. Niin sähkökaapin oven avaus ja nimen kirjoitus maksoi minulle 210 € ja saman se maksoi miehelle, joka asensi kaapin, koska hänellä oli sama asennus.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Nimen kirjoitus

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">