Niemistenkylän Niemiset

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #34356 Vastaa
  Marja-Liisa Peltola
  Vieras

  Osaako joku kertoa montako Niemistä asuu Niemistenkylällä? Veljeni kävi taas Tampereelta luonamme kylässä, ja ajoi kylälle Jousitietä pitkin. On jo kuulemma aieminkin asiaa miettinyt. Niemistenkylähän sanana viittaa juuri siihen, että siellä asuu monia Niemisiä. Kertokaa, jos jollakulla on tietoa!

  Yst.terv. Marja-Liisa

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Niemistenkylän Niemiset

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">