Nelostie paranee

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10594 Vastaa
  Iiris Ilmonen
  Vieras

  Elyltä tuli Liikenneviraston hyväksymispäätös koskien tiesuunnitelmaa "Valtatien 4 parantaminen välillä Joutsa-Toivakka.
  Hienoa, että Leivonmäen pohjoinen liittymä tulee nyt "käsittelyyn". Tuntuu hyvältä, että aina toiveet ja ehdotukset eivät kaiu kuuroille korville. Pieni "kauneusvirhe" lopputulemassa kuitenkin on. Leivonmäeltä pohjoiseen bussilla lähtijöille ei nyt luvattukaan katosta. Kyselin asiaa kuntamme tieasioidenkin ammattilaiselta, mistä mahtanee johtua. Hän epäili enemmän tilan kuin rahan puutetta. Kysymykseeni vastattiin myös ELY:stä. Aivan oikein:"Tilan puutteesta on kyse. Katos ei siihen suunnittelijan mukaan mahtunut.Mutta rakennusaikana voivat varmaan vielä yrittää keksiä jonkun tavan sovitella siihenkin katoksen.Johtava asiantuntija Keralampi lupaa välittää tiedon katoksen kaipuusta Liikenneviraston rakennuttavalle taholle. Leivonmäellä on oltava tarkkana, että saamme sen mikä on tarpeellista!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Nelostie paranee

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">