Naimisiin

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #24689 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Taidan käänttää takkini kuntaliitosta kohttaan. Jyväskyllään liityminen tulisi olemmaan kuitenkin kuin vanhan ajan naimaliitto jossa iso ja suuri määräisi ja olisihan sekin kun luhangassa on paljon kaupunkilaisija mökkiläisijä jotka haluavat kaupunkin melskeistä pois tulisivat takaisin kaupunkiin. Tarkastelin Luhangan pudjetija niin ei meillä ole tällä hetkellä mittään hättää riipuen siitä miten taloutta hoidettaan, mutta tämmän hetkinen erimielisyys ei kunnan kohdalta ole eduksi kun se yhtteenhiilleen puhaltaminen on aloitettu niin minkä tähden suuntaa pitäisi muuttaa mennään niin pitkälle kuin pystyttään.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Naimisiin

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">