Musiikki liian kovalla yöllä kirkonmäellä

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #28728 Vastaa
  Riitta Sarf
  Vieras

  Koronasta oli se hyöty, että kapakka pysy kiinni öisin. Nyt kun sitä luullaan että koronasta päästiin, niin myös ämyrit soi niin isollaan, että koko kirkonkylä kuulee sen, vaikka ovet ja ikkunat on kiinni. Jos oltaisiin kaupungissa, niin ei siellä ulkopuolella musiikki soi kovallaan vaan sisäpuolella, mihin ihmiset kokoontuu. Nyt ei ole enää terassikausi, joten musiikki sisälle, eikä ulos.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Musiikki liian kovalla yöllä kirkonmäellä

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">