Mikään ei muutu

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #27373 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Eikös semmoinen laulukin ole olemassa kuin mikään ei muutu nimittäin sähkön jakelu siirto yhtiö ilmoitti mahdollisen vijan korjausajankohdan päätymisen kello 19,10 no laitoin perunakattilan odottamaan hellille virran tuloa ja siinä se nököttää vieläkin ja on jo toinen päivä klo 08,30 enkä tiedä koska voi perunoita keittää saatikka sitten mittä on tapahtunut eineksille pakastimessa hullua tämä sahkön siirtomaksujen korottaminen ja kuitenkin samat asiat toistuvat.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Mikään ei muutu

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">