Mikä ja missä kiikastaa.

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #21740 Vastaa
  Eeva Harju
  Vieras

  Lehti kertoi, kuinka kunnan hoitopaikkoihin valitut henkilöt vaihtuu,taas. Yhtä mittaa. Mistä se johtuu,että täällä on näin paha olla. Sitähän en tiedä,kuinka lähi kunnat pärjää näissä asioissa,mutta lehtiä lukien tuntuu, että ei niillä tälläistä turbulenssia käy.Miksi täällä ei viihdytä. Osa lähtee ,kun ei jaksa. Osa halutaan vaihtaa. Mites siinä yhdessä laulussa sanotaan 🎶 vika on varmaankin johdossa… Jos johto on heikko joku ottaa sen johdon !?? Näin ollen tälläisessä henkilöityvässä ja henkilöiden työyhdeytessä voi olla monta johtajaa. Eikö uudet tekijät saa siellä tilaa? Eikö heitä arvosteta? Huono asia kuitenkin,tästä kärsii kaikki tekijät näissä kyseisissä työpaikoissa. Miten hoidettavat,riittääkö tekijöillä voimia .

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Mikä ja missä kiikastaa.

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: