Mielensäpahoittaja

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #18770 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Tammijärven koulun läheisyydessä oleva irvistelevä mielensäpahoittaja tällä ei ole turvallisuuden kannalta mitään merkitystä päin vastoin olen huomannut jos ajan 40km/h ohi mennään että suhjahtaa niin nopeus nousee herkästi yli ohittjalla 80km/h eikö koululaisnysse voisi viedä koululaiset koulun parkkipaikalle saakka ei varmaan olisi iso vaiva koska viedään sinne taksi kyydissä olevatkin turvallista joulua kaikille.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Mielensäpahoittaja

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">