Metsäkiinteistöjen myynti !!!

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #26552 Vastaa
  Ari Kukkanen
  Vieras

  Kyllä meiltä täältä “pitkospuiden päästä” syrjäkyliltä muistetaan verot kerätä,mutta mitä palveluja saamme maksamiemme verojen vastineeksi? Joutsan kunta mainostaa nettisivuillaan hyviä harrastus mahdollisuuksia, korven asujan harrastusmahdollisuudet ovat olleet: ryyppääminen ja kalastus. Kiitos kunnan päättäjille,kalaan emme enää pääse kun seteliselkärankaiset herranretkut rahan ahneudessaan myyvät uimarannat ja veneenlaskupaikat syrjäkyliltä pois. Lisäksi asia on valmisteltu salaa ja pimitetty; ovathan vaalit tulossa. HÄVETKÄÄ!

  #26493 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Tutkiskelin kunnan hallintosääntöä ja tulin siihen tulokseen, ettei kunnanhallituksella olisi ollutkaan valtaa metsäkiinteistöjä myydä. Timo kertoi mielenkiintoisia tietoja noista metsälöistä. Kunnan virkamiehet näyttävät olevan enemmän kiinnostuneita ulkokuntalaisista kuin omista asukkaista. Pappisen entinen koulu myytiin äskettäin ja samalla poistetaan kaavasta ikiaikainen uimaranta, joka vielä muutama vuosi sitten oli ns. yleinen uimaranta, jossa oli kunnallinen rantavahtikin. Ympärillä on paljon kuivan maan asukkaita, joilta ei mitään ole asiasta kysytty. Luottamushenkilöitä viedään kuin niitä kuuluisia kesyjä pässejä!

  #26460 Vastaa
  Timo Virtanen
  Vieras

  Täytyy vielä jatkaa tuohon kun metsäyhtiö kaavoitti Niemistenkylän rannat tonteiksi kyläläisten toivomus oli että veneille ja uimiselle jätetään paikat jolloin nekin joilla on ns.kuivanmaan tontit voi käyttää niitä. Lisäksi vielä tuohon myymiseen tontit on listalla ilmoitettu yhdellä pinta-alalla vaikka ne ovat täysin erillisiä tontteja ei siis metsätiloja ! Mikäli ne myytäisiin rasitteen kanssa ne ovat kiinteistöveronalaisia kun ne katsotaan omarantaisiksi tonteiksi ja molempiin tulee tiemaksuja kukahan ne ostaa ja alkaa huolehtia tulevista maksuista ja tienkorjauksista ja muustakin että niitä voi käyttää. Lisäksi puun myyminenkin on hiukan hankalaa rantoihin kuuluvien suojavyöhykkeiden johdosta ns.aukkohakkuut ei onnistu jos siis noudatetaan yleisiä ohjeita.
  Jos kunnan/teknisentoimen johtajalla on rahat niin lopussa että syntyy korvienvälissä ko.ajatuksia niin myydään mieluimmin niitä sähköosakkeita kun tingitään kuntalaisten viimeisistä palveluista. Kallen kirjoittelu kunnan toimista ei tosiaankaan taida olla turhaa!! Ps. Minulle rannat on ihan yksilysti onko niitä vai ei mutta kertokoot joku muu kantansa !

  #26450 Vastaa
  Timo Virtanen
  Vieras

  Joutsan kunnan aikomus myydä kylillä olevia yleisiä uima-ja venerantoja on mielestäni hiukan kyseenalaista toimintaa ja vielä siinäkin mielessä että niiden myynti “naamioidaan” metsäkiinteistöjen myynniksi ? Näissä asioissa hyviin tapoihin kuuluu että kysytään yleistä mielipidettä niiltä joiden asumiseen ja harrastuksiin ko. “metsäkiinteistöt” ovat aikoinaan kunnan omistukseen otettu. Niemistenkylän uima ja veneranta ovat myytävien kiinteistöjen listalla vaikka esitys niiden myynnistä on siirretty niin näin kuntavaalien alla toivoisin että se puolue jonka “korvien välistä” ko.esitys on lähtenyt niin tunnustaa sen rehellisesti. Siirtokin varmaan tapahtui edessä olevien vaalien johdosta !!! Vielä lopuksi että veroja maksetaan täälläkin ja pelkästään kyliltä tulevat kiinteistöverot ovat kunnan kassassa merkittävä tulolähde ja jos niille ei mitään vastinetta saa niin herää kymysys että onko kellään enää syytä mainostaa tätä kuntaa niin kuin kunnanjohtaja JS.ssa joskus toivoi !

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Metsäkiinteistöjen myynti !!!

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">