Luhankalainen olympiamitalisti …

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #27987 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Kyllä jos tarvitsee antikristuksen ajoilta kaivella suomalaisija olumpija mitalistija kun ei muittakaan ole niin huonossa kantimissa on maamme yleisurheilu sen näytti tokio yli neljäkymmentä osanottajaa ja vain kaksi pronsija tapu tapu.

  #27831 Vastaa
  Anneli Lajunen
  Vieras

  Oli todella mielenkiintoinen kirjoitus, joka kertoi joukkuenvoimistelija Aarne Pohjolaisesta. Silmiimme sattui juttu sunnuntain Hesarista, missä mainitiin luhankalaisesta olympiamitallistista. Arvuutelimme mieheni kanssa kuka se mahtaisi olla, minä veikkasin jotain ampujaa, koska siellä on runsaasti ampumaharrastajia, mutta pieleen meni. Kiitos, innokas penkkiurheilija sai ylissivistyseen uuden ulottuvuuden näin olympiaadin aikaan.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Luhankalainen olympiamitalisti …

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">