Luhanka siirtyy Kärnän aikaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10609 Vastaa
  Anneli Lajunen
  Vieras

  Onnea Tuomo! On upeaa, että nuori omassa kunnassa asuva, koulutettu ja kunnallispolitiikkaa jo tunteva henkilö on ottanut haasteen vastaan. Toivon onnea ja menestystä vaativassa työssä, koska haasteita varmasti vanhenevan väestön kunnassa riittää.
  Tuomo on yrittelijästä sukua, eikä varmaankaa pelkää tulevaa –
  olisipa Kirsti äiti nähnyt tämän päivän – uskon, että näkeekin.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Luhanka siirtyy Kärnän aikaan

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">