Luhangan vanhainkoti

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #23182 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Luhangan vanhainkodin muuttaminen palvelukodiksi tarkoittaa sitä, että muutoskin tapahtuu hoittohenkilöissä kuin myös hoidokeissa. Ne jotka voivat olla palvelutalossa on heidän paikka siellä, mutta ne jotka tarvitsevat vaativammpaa palvelua siiretään toisinlaisiin laitoksiin oman kunnan ulkopuollelle esimerkiksi sairaaloihin. Tarkoittaa sitä, että muiden laitosten kapasitteettijä on nostettava. Tämä on sitä uudistuvaa soteja.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Luhangan vanhainkoti

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">