luhangan kunnanjohtaja

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10599 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Jos Luhanka hakee kunnanjohtajaa, sen tulisi olla viranhallitseva puolueeton johtaja, eikä tätä sammaa liikaa yhteen hiileen puhaltavaa kermaa ja muissakin viranhakijoiden tehtävissä olisi katsottava taloudellisesti kunnan etua, mutta kaikista paras ratkaisu olisi kuntaliitos, poistettaisi ylimääräiset rasitteet.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: luhangan kunnanjohtaja

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">