Luhangan kunnan päiväkoti

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Simo Kaunonen 27.10.2019, 14:39.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #18014 Vastaus

    Simo Kaunonen

    Tammijärven vanha koulun käyttö olisi taloudellinen pienellä pintaremontilla päiväkotipaikaksi, sillä kaikki toiminta keskittyisi, mutta kun on uusi koulukin niin pitäisikö rakentaa, uusi moderni päiväkoti. Paikka täytyisi kuitenkin olla koulun lähettyvillä ja miten tähän suhtautuisi kirkonkylän päiväkotilaiset. Kuitenkin huoltokustannukset pienenisivät. Minusta rivitalot eivät ole mitään käytännöllisiä päiväkotipaikkoja, jo turvallisuussyistä. Minun päiväkoti oli kotona, siinä palaa purtavaksi.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Luhangan kunnan päiväkoti

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: