Luhangan jätemaksut

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #25779 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  No, eihän niissä jätteasijoissa ole sitten mittään valittamista, jos kerran on varaa kesämökkiinkin.

  #25772 Vastaa
  Eeva Harju.
  Vieras

  Minä en oikein lämpene näille aiheille, että jätehuolto jotenkin niiiiiin kallista. ?
  Jos ajatellaan ?? mikä olisi vaihtoehto? Kyllä minä annan Joutsan jätehuolto palvelulle täyden kympin. Siitä minäkin vähän kiristelen hampaitani , kun Hartola ( varmaan kaikki muutkin kunnat) perii kesämökin jätehuollosta lähes 100 € vuodessa. Jätteett pitää kuljettaa 4km. päässä olevaan yhteispisteeseen.
  Ja …sitä paitsi…emme ole siellä mökillä. Olen ite mielestäni 🤗😅 niin kunta uskollinen, että maksan sen …jupisematta. 78.v

  #25762 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Ei ole kaukainen asija kun nostettiin jätemaksuja ja taas tulee koroitus maksuihin, kuulema on jäännyt alijäämäiseksi. Ihmettelen miten se on mahdollista kunnassa on kuitenkin paljon mökkiläisijä ja paikallisija ja tämmöiset korotukset aiheuttaa vain välinpitämämyytä jätteiden kierrätyksessä ja ajatellaan että hoitakoot vaan jättevirmmat kierrätyksensä kun saavat rahaakin ja kunttaan uusi helmitaulu vanha laskee väärin.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #25772 kohteessaLuhangan jätemaksut

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">