Loputkin vaihtoon?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10698 Vastaa
  Taina Tonteri
  Vieras

  Kun ihminen kotiutetaan esim. keskussairaalasta, niin on jo kauan ollut tapana sanoa, että oman kunnan vuodeosastolla on täyttä, siirretään Keuruulle tai Laukaaseen. Onko tässä ainoastaan tarkoituksena se, että saadaan paikallisen vuodeosaston käyttöaste niin matalaksi, että voidaan hyvällä syyllä sanoa, ettei uutta vuodeosastoa tarvita, koska ei ole tarvetta? Olen jo pitkään ihmetellyt tämän viranhaltijan päätöksiä ja kommentteja mm. kouluasioissa. Kenen etua hän ajaa? Ei ainakaan kuntalaisten.

  #10613 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Minulle kerrotun mukaan viime maanantaina Joutsan valtuustoseminaarissa peruspalvelujohtaja oli ilmoittanut kantanaan ettei uuteen rakennettavaan sote-keskukseen tule rakentaa vuodeosastoa. Kun ylivoimainen enemmistö kuntalaisista sellaisen näkee kuitenkin välttämättömäksi,joutuu kysymään, ketä kyseinen johtava virkamies luulee palvelevansa?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Loputkin vaihtoon?

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">