Linströmmin pihvi

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10593 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Tällä pihvillä siivotaan vain työttömyystilastoja ja siirretään ongelmat sossun luukulle. Linströmmin pihvi on pohjaan palannut.
  Minun aktiivimallini olisi seuraavanlainen: jos työtön oma-alotteisisti saisi työpaikan vaikka vuodeksi tai puoleksi, jonka jälkeen joutuisi työttömäksi, niin hänen seuraavan vuoden tai puolen korvaus nousisi muutamilla prosenteilla. Tämä olisi porkkana työnhakuun.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Linströmmin pihvi

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">