Laiturit

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #21283 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Ensin katosi lempään kylältä maitolaiturit nyt katosi uimmalaiturit purin laiturin lin kesäniemestä ja tilalle piti tulla ponttooni laituri, mutta ei ole näkynyt ja voi olla ettei tullekaan sen verran iso tappio tulli vallokuidusta syytetään valtioa siitä että ei tullut vastaan minkälainen takuumies se on jolla ei ole nimeä paperissa kunta voi katsoa itseään peiliin urakoitsijat otettiin kun halvalla saatiin mutta tulikin kivet ja kannotkin vastaan niin hommat meni vähän puihin eikä riittävää määrää ollut liittyjijä missä on Luhanka tekninen osaaminen.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Laiturit

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">