kysyjä ei tieltä eksy

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #28586 Vastaa
  Pentti sorsa
  Vieras

  Onkohan sinulla ollut väärä vaihejärjestys ja uudessa asennuksessa se on käännetty oikein. Ennen se tuli vähän sinne päin mutta on jo pitkään ollut pakollinen tarkastus asennuksissa. Kysymys on nimenomaan siitä että jos liittää uuden ryskyn pistorasiaan, voi olettaa että se lähtee pyörimään oikein päin.

  #28508 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Vanha sanonta kysyjä ei tieltä eksy mutta kun ei kysytty elikkä sähkölaitoksen kytkennät kolmivaihdelinjalla laitoin voimavirtahalkaisu sirkkelin pyörimmään ja aloitin lankun halkaisun ihmeekseni totesin miksi savunousee ja lankkuhyppii pystyvä aikani pähkäilin kuka on laittannut terän väärinpäin mutta totuus paljastui moottori pyöri väärin päin ja sittäkin taas pähkäilin ja kokeilin toista mootorija sama tulos sähkö yhtijö moka ei kysytty kaapelitöiden kytkenöistä miten päin kytketään jos minulla olis ollut voimavirtanen kenttäsirkkeli tukki olisi lentännyt päin näkövä ja muitakin vaaratilanteita tälläisestä tehtävijen laiminlyönnistä olisi koitunnut.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: kysyjä ei tieltä eksy

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">