Kuntavaalit

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #25843 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Penalle siterraan Leinoa: niin kauan kun kuljemme täällä kuljemme paita pöksyjenpäällä kun kuolo meidät täältä nouttaa paita pöksyinkin jouttaa.

  #25818 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Hallitus ja oikeusministeriö eivät olleet valmistelleet vaalien suorittamista turvallisesti. Monissa muissa maissa homma on onnistunut. Siksi oli pakko siirtää vaalit myöhemmäksi toivoen, että rokotukset ja kesä toisivat turvaa. Aika näyttää. Samaan aikaan uudet virusvariantit ulkomailta tuotuina lisääntyvät ja yksi väistää jo rokotuksen estovaikuituksen. Suomellakin on jo oma muunnoksensa. Hölmöt kokoontuvat vastustamaan järkeviä toimenpiteitä. Rajoja ei saada turvallisiksi. Ei hyvältä näytä nykyhallituksen käsissä tämän ruton hallinta.

  #25790 Vastaa
  Pentti Sorsa
  Vieras

  Kulkutautien rajoittaminenko loukkaa Kaunosen kansalaisvapauksia? Lainaan tähän Urho Hietasta: ”Täs on meitin muidenkin henk kyseessä kun yksin sun”.

  #25634 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Kyllä meitä persuja oppositijossa syrjittään vaalija siiretään siinä toivossa että koronan tartuntalukemat saataisiin alemmas ja jos näin tapahtuu on hallituspuolueet taas vahvoilla täyttyy olla hallituksessa hyvät ennustajanlahjat ja luotto hyvä että kesällä lukemat ovat toiset en ymmärä tätä puoleiden ajojahtija enkä ymmärä sitäkään että mennään toisiin ulkovaltijoihin puolustammaan demokraatijova kun ei sittä kunnijoiteta omassakkaan maassa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #25790 kohteessaKuntavaalit

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">