Kuin tuuleen huuttaas

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #19183 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Tattista Pena. mutta onhan se niin mukavaa taistella itsensä kanssa, eihän nämä minun kysymykset mitään monimutkaisia ole, mutta onhan se hyvä joku niistäkin on kiinnostunut.

  #18934 Vastaa
  Pentti Sorsa
  Vieras

  Jospa nuo avaukset eivät ole mitenkään laajalti kiinnostavia. Tammijärven frisbeegolfrata ei juurikaan vaikuta joutsalaisten elämään.
  Jostain asiasta inttäminen inttämisen vuoksi on taas hölmöä hommaa.

  #18907 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Tämä keskustelukanava on ollut aika yksipuolinen. Olen kysynyt ja itse vastannut tuntuu siltä, että tämä kanava on aikaasa elännyt, vai pitäisikö kirjoitella sellaisia asioita, jotka saisi adrenaliinin kiertämään. Luulen vaan, että tämän hallituksen aikana adrenaali kiertää. Hyvää uutta vuotta!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Kuin tuuleen huuttaas

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">