Koulusurmista

 • Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 2.10.2019, 14:31 Kalle Willman toimesta.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #17668 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Miten surmatyöt kouluissa olisivat estettävissä? Viisaat asiantuntijat kehottavat ottamaan kopin syrjäytymisriskissä olevista lapsista ja nuorista. Miten Joutsassa? Loka-marraskuussa 2018 Mannerheimín Lastensuojeluliiton paikallisyhdistys ja Joutsan yhtenäiskoulun vanhempaintoimikunta lähettivät kuntaan kirjeet, joissa he esittivät yhtenäiskoululla toimivan kuraattorin työaika saatettavan lain edellyttämälle tasolle. Kaksikin lautakuntaa käsitteli asian ja viimeksi perusturvalautakunnassa 18.9.2019 §61:ssä todetaan: “Katri Reinikainen toi esille koulukuraattorin tarpeen. Perusturvajohtaja Anna-Maija Kääriäisen mukaan palvelua tullaan tarjoamaan tarvittava määrä”. Mitään työaikalisäyksiä ei ole päätetty tehtävän edes vuonna 2020. Vastuu on siis vanhemmilla ja koulun työntekijöillä pitää koululaisista sillä silmällä huolta ja herkästi käyttää näitä “tarvittavanmääräisiä” palveluja!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Koulusurmista

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">