Körönää lomalla

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #20584 Vastaa
  Leo Härmä
  Vieras

  Hieno kommentti:))

  #20016 Vastaa
  Ritva Laitinen
  Vieras

  Puhu hiljaa koronasta
  (säv. Puhu hiljaa rakkaudesta, Parla piu piano)
  Nyt puhu koronasta
  hiljaa kuiskaten.
  Kun mitään muuta enää
  mistään kuule en
  hysteriaa
  jo muistuttaa
  tuo keskustelu
  uutisohjelmien.
  Yks keino on
  kuitenkin vaan
  kun kanavaa
  mä vaihtaa saan.
  Nyt puhu koronasta
  hiljaa kuiskaten.
  Mä sitä sanaa enää
  kauan kestä en.
  Vaikk’tiedän sen
  valistaen
  on heidän kerrottava
  kaikk’oleellinen.
  uudet sanat:Ritva Laitinen

  #19959 Vastaa
  Leo Härmä
  Vieras

  Häntä oli useasti varoiteltu matkustelemasta ulkomailla erilaisista syistä, viikonloppuisin naapurimaissa ja pitemmillä vapaa-aikoina etelän mailla tai Aasiassa. -Mitä siellä nuohoot, muista sentään ottaa terävä snapsi joka aamu pöpöjen torjumiseksi, äiti oli kerrankin heittänyt. -Kuulehan rakas äiti, matkailu avartaa ihmisiä, koko ihmiskuntaa.
  Hiihtolomalla hän oli päättänyt nyt lähteä laskettelemaan etelän korkeille Alpeille, jossa maaliskuussa hopeiset hanget säihkivät. Hotelliakaan ei voinut moittia, komea rakennus, palvelu oli ystävällistä ja ruoka oli hyvää ja monipuolista. Päivät pääskytysten hän pujotteli, lasketteli, hiihti ja kävi välillä kuntosalillakin. Jääpallokentän kokoinen luisteluareena oli vain parin sadan metrin päässä hotellista.
  Heti tultuaan hotellille hän kuitenkin ihmetteli, miksi yleisötiloissa oli niin paljon kasvosuojaimia, käsidesiä ja miksi niin moni kulki kasvosuojaimissa. Käsihuuhteita oli käytävillä vähän väliä ja kaikissa toaleteissa oli ohjeistettu käsihygienian merkitystä A3-kokoisilla julisteilla. Päivittäin pyyhkeet vaihdettiin ja WC:t puhdistettiin. Pian hän kuitenkin kuuli, että jotakin kummallista körönää oli puhjennut ja ilmennyt alueella. Ja kuulosti lopulta siltä, että joku oli kuollutkin körönään.
  Loman loputtua kotimatkalla hän alkoi miettiä yhä enemmän körönää. Epäily kotona kasvoi, paisui, kasvoi äärettömiin mittoihin, kun hän alkoi yskiä ja aivastella, pärskiä ja pian huomasi, että kuumettakin oli iltaisin.
  Hän soitti terveydenhuoltoon ja sieltä kerrottiin, että nyt hänen pitää pysytellä visusti kotona, neljän seinän sisällä ja häneltä tullaan hakemaan tarvittavat näytteet iltapäivällä, niin tulikin sitten ikään kuin avaruusasuun pukeutunut testinottaja ison repun kanssa.
  Äidilleen maailman reissaaja soitti ja ilmoitti olevansa karanteenissa ja jos äiti voisi nyt joka aamupäivällä tuoda kylmälaukussa päivän ruuat oven taakse kuten leipää, juustoa, maitoa, äidin tekemiä lihapullia, lettuja, Risifruttia sekä erilaisia mikroaterioita, laatikoita, kiusauksia.
  Kotisängyssä makailleessaan joka päivä hän kuuli jokaisesta itseään arvovaltaisena pitävästä mediasta, miten paljon missäkin maassa oli ilmennyt körönätartuntoja ja kuinka paljon oli kuollut ihmisiä. Illalla pääkanavan ajankohtaisissa lähetyksissä lähes joka toinen kerta asiantuntijoiden voimin jauhettiin, miten körönä vaikuttaa talouteen, teollisuuteen, maailmankauppaan, matkailuun, urheiluun…
  Muutaman päivän päästä kävi hänelle selväksi testien jälkeen, että hänellä ei ollut mitään körönää, vaan paremmin kausi-influenssa, johon rokotus oli jäänyt häneltä aikanaan ottamatta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Körönää lomalla

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">