Kirjasto

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #20945 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Tämän päivän kirjasto Luhangan kirkonkyllä on menneen talven lumija, ei se edustaa mitään modernia toiminttaa yhteiskunnan tarpeellisuuden kannalta tiloiltaan ahdas ja hygieenisesti käyttökelvoton. Joka tätä tarvitsee tehköön siitä sitten museon mutta järjen kannalta on Luhangassa hyvät toimitilat kyllätalolla jossa on mahdollisuus muuhunkin koulutus tai luentotilaisuuksiin miksi rakennettaan uusija yhteiskunta palvelivija rakennuksia ellei niitä hyödynnetä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Kirjasto

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">