Kirjaamo

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #29493 Vastaa
  Eeva Harju
  Vieras

  Samaa ihmettelen minäkin. Yhdyn Kallioisen tekstiin. Olisi tietysti mukava tietää mikä on ollut asia. Tälläiset heitot keskusteluun minussa ainakin saa aikaan tunteen… jos on asiaa …oikeesti , niin voisihan sen tuoda esille. En pidä tätä minään ??avoimuutena?? jota koko ajan julki tuodaan.

  #29483 Vastaa
  Jukka Huikko
  Vieras

  Olen tiedustellut. Asiaa oli kysytty kh:n kokouksessakin tietääkseni. En ole saanut asiaan vastausta, joka olisi selittänyt miksi viipyi. Lopultahan se putkahti käsittelyyn sitten.

  #29482 Vastaa
  Rauno Ahola
  Vieras

  Kyllä Willman ja Huikkko vaativat avoimuutta asiioiden käsittelyssä, mutta toisin on käytäntö!
  Nykyinen kokoomuksen käytäntö on neuvottelutaidotonta
  muiden puolueiden kanssa, ainoastaan eriävät mielipiteet on pääasia!? Kokoomus ei taida muistaa, että se ei ole ainoa puolue valtuustossa??
  Vielä tämän monipuolue Willmanin houkuttamisessa kokoomukseen Pekka Huikon kaudella tulos oli huono mutta nyt hän on yli kaiken!
  Olen ollut kokoomuksen jäsenenä yli 44 vuotta ja yhdistyksemme kunnipuheenjohtajana vuodesta 1997 lähtien ja piirin jäsenmerkki numero 379 v.2019.

  #29471 Vastaa
  Matti Kallioinen
  Vieras

  Tekee mieli kysyä ja kysynkin, oletteko JH:t tiedustelleet kunnasta, miten on noin päässyt käymään. Jos ette ole tiedustelleet, niin miksi päädyitte tälle foorumille. Tai jos tiedustelitte, niin minkä vastauksen saitte.

  #29469 Vastaa
  Jukka Huikko
  Vieras

  En tiedä liittyykö kirjaamon toimintaan vai mihin, mutta kuntalaisaloite, jossa olin mukana talvella ja joka jätettiin sähköisesti talvella ennen vaaleja valtakunnallisen palvelun kautta, makasi byrokratian rattaissa syksyyn saakka. Monessa kunnassa nämä asiat etenevät heti seuraavaan kunnanhallitukseen, joka sitten ohjaa eteenpäin.

  #29467 Vastaa
  Jarkko Hytönen
  Vieras

  Kunnan kirjaamoon voi lähettää postia joko sähköpostitse tai kirjepostilla. Laitoin sähköpostia kun en oikein tiennyt henkilöä jolle asia kuuluisi. Kirjaamosta pitäisi asia siirtyä kyseiselle henkilölle. Lähetyspäivä oli 31.08.2021. Se päivä ei ole vielä noussut jotta olisin vastausta saanut. Hyvin toimii.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Kirjaamo

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">