Kielo, pahempi kuin lupiini

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #26932 Vastaa
  Marjukka Dahlstedt
  Vieras

  Hupsista, onpa teillä siellä Joutsassa suuret murheet !!!!!!!

  #26845 Vastaa
  Airi Pekkola
  Vieras

  Kangasniemen suuntaan menevän tien varret ovat pusikoiden saneerauksen jälkeen avarat. Kerkisin jo ihailla upeaa vihreyttä kunnes huomasin, että laajat kielomatot peittävät penkereitä. Parin vuoden ajan olen seurannut, kun kielo on lähtenyt laaksoistaan liikkeelle. Onko se seurausta ilmaston lämpenemisestä? Kielo tappaa kaiken kasvillisuuden edetessään. Se tulee kukkakedolle salaperäisesti muun kasvillisuuden varjossa, ja seuraavana kesänä ovat ailakit, leinikit ja päivänkakkarat hävinneet. Nyt katselen avuttomana, kun kieloarmeija odottaa metsän reunassa koko perunamaan leveydeltä pääsyä eteen päin. Suomen kansalliskukka?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Kielo, pahempi kuin lupiini

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">