Kesäniemi / jätekoppi

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10707 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Asijallinen asennus, kuka olikaan tämä jannu, joka ryhtyi tuumasta toimeen ja sai taulun kiinni.

  #10624 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Kesäniemen jätekopin informaatiotaulu minäkun taannoin kasailin näitä tauluja, pyysin pitempijä ruuveja, mutta ei ollut saatavilla. Nyt taulu on irronnut tuulen voimasta ja lojuu viikkotolkulla maassa. Saas nährä, kun johto kunnassa vaihtuu, onko ruuvit pitentynnyt vai onko niitä ollenkaan.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Kesäniemi / jätekoppi

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">