Kela-kyydit

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10719 Vastaa
  Riitta Sarf
  Vieras

  En minäkään moiti Joutsan taksiautoilijoita, vaan tätä systeemiä. Taksikeskus on aina varattu soitatpa koska tahansa sinne ja he eivät välitä kyytiä heti jos olet tilannut sen aamulla ja iltapäivällä on meno Jyväskylään. Ennen taksi sai maksun kun lähti tolpalta, nyt maksu tulee vasta, kun auto on asiakkaan luona. Ymmärrän kyllä, ettei autoilijan kannata lähteä kovin kaukaa hakemaan asiakasta. Nyt autot ajaa siellä, missä on paljon valinnan varaa.

  #10721 Vastaa
  Eeva Harju
  Vieras

  En käy käsittelemään asian virallista puolta. Mutta…. oman ja läheisteni puolesta haluan lausua parhaimmat Kiitokset meidän 'omankylän' taksimiehille. Olette parhaita palvelussa, auttamisessa ja saatatte meidät aina osoitteeseen Keskussairaalan pitkillä käytävillä ja sitten kotiportilla. Kiitos !

  #10718 Vastaa
  Janne Airaksinen
  Vieras

  Joutsan Seudun toimituksesta Janne Airaksinen terve!
  Tämä kun on ihmisiä puhuttava asia, niin kaikki lisäfakta on tervetullutta.
  Voitko kertoa, mikä oli Kela-taksien hintarakenne ennen uudistusta ja hinnat uudistuksen jälkeen. Minulla oli käsitys, että kilpailutus alensi hintoja 10-20 prosenttia. Käsitys voi hyvin olla väärä, joten mikä taso on oikeasti? Ja mikä on kokemuksesi nojalla kohtuullinen korvaus esim. 100 kilometrin matkasta?
  Mikäli antaisit muutaman käytännön esimerkin ihan matkoista ja summista, mitä asiakas maksaa ja mitä Kela korvaa, niin se toisi lisäarvoa keskusteluun.

  #10717 Vastaa
  Jyrki Ignatius
  Vieras

  Morjesta!
  Ajan pääkaupunkiseudulla invataksia.Kun taksimuutos tuli ja Kels kilpsilutti kuljetukset, niin hintojen laskusta johtuen useat invafirmat ovat lopettaneet. Meille tulee pyyntöjä sairaalakotiutuksiin Hyvinkäältä. Asiakkaat joutuvat odottamaan kyytiä useita tunteja. Jo Haartmannin sairaalan päivystyksestä voi joutua odottamaan kelainvatakseja useita tunteja viikonloppuna. Tämä on suoraa seurausta kilpailutuksesta. Henkilöautopuolella tilanne parempi. Meillä Taksi Helsinki-kyytejä pääsee ajamaan Kela-mittari koulutuksen jälkeen. Kyllä Kela-yhdistely-kyytiin löytyy ohjeet netistä kuljettajapankista sekä semelille että meg-taxille. En tiedä uusien taksiyrittäjien koulutuksesta tai mittaripätevyyksistä. Keikkaa on ainakin niille. jotka haluavat ajaa uusien hintojen mukaan.

  #10637 Vastaa
  Riitta Sarf
  Vieras

  Kyllä on mallillaan nyt nämä kela kyydit, jos tarvitset iltapäivällä kela-kyytiä ja vallankin jos soitat saman päivän aamuna autoa, niin et voi olla varma, että auto tulee Joutsasta tai ylipäätään mistään. Me ollaan tarvittu aika usein kela-taksia ja vielä jatkossakin tarvitaan. Maanantaina kävimme Jyväskylässä; kuski sanoi, että soitto tuli hänelle kotiin viisitoista minuuttia ennen kun meille oli annettu aika. Ellei hän olisi lähtenyt niin auto olisi lähetetty Korpilahdelta, eli emme olisi kerinyt ajallaan sairaalaan. Takaisin tullessa meitä oli kolme taksissa, mutta emme saaneet kuittia, kun nämä laitteet eivät toimi, niinkuin pitäisi. Meille on käynyt useamman kerran eri autoissa, että kuittia ei tule jos autossa on useampi asiakas.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Kela-kyydit

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">