Kela

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10730 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Vastaan tähän omaan ogelmaan: kävin Joutsan Kelassa, jossa ohjatiin tekemään minun soittopyynti netillä Kelalta minulle, niin teinkin, ilmoitus tuli soittavat viikon päästä. Asijani ei ole iso, mutta näin pitkillä jonotuksilla se voi paisuva kui pullataikina. Minä en tälläiselle virkakoneistolle anna nimeksi kuin nyhtänköljät

  #10652 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Oliskohan Kelankin aika siirtyä siirtyä tiedonsiirtomaksuihin. Yritin tiedustella työvoimapoliitista lausuntoa Kelalta puhelemitse ja painoin numero 3, tuli vain humppamusiikija, tuttu kappale hetken pienen junkkarinen, tätä kuuntelin kaksi tuntija, eikä vastausta.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Kela

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">