Kallista puuhastelua

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #20831 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Joutsa on taas osallistumassa soterakenneuudistusvalmisteluun kuten tämän lehden verkkosivulta voi lukea. Jäljet pelottavat. Sipilän hallituskaudella samaan suunnitteluun pantiin Valtion rahaa yli 200 miljoonaa ja kuntien rahaa ja virkamiestyötä laskematon määrä. Ei tullut edes tuluskukkaroa. Nyt Joutsa ja muut Keski-Suomen kunnat ovat hakemassa valtiolta rahaa 80% kymmenen miljoonan projektiin. Projektisuunnitelma näyttää mielestäni kuuluisan puppusanageneraattorin tekemältä. Kaikkea hyvää ja kaunista, mitä tuolla rahalla ei voi saada aikaan. Kunnille jää 20%:n omavastuu, jonka voi maksaa rahalla tai virkamiestyöllä. Rahaa tarvittaisiin hieman alle 20.000 euroa, jos rahalla maksettaisiin. Muuten harvat virkamiehemme olisivat taas poissa työpaikoiltaan. Joutsan on turha olla mukana. Jos hankkeesta jotain hyvää syntyy, kyllä uusi maakunta sen Joutsaankin levittää.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Kallista puuhastelua

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">