Kalastus ja valvonta Suonteella.

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10615 Vastaa
  Juhani Ahokas
  Vieras

  Nyt kun ilmat ovat suosineet myös vesillä liikkumista ja kalastamista. Tein tuollaisen 50 km lenkin Suonteella. Huomioni kiinnittyi pyydysten merkintään. Edelleen on styroksin pala ja mehupurkki suosittuja. Ilmeisesti pitäisi lisätä infoa lupia myönnettäessä. Yleensä verkkokalastajilla on asiat kunnossa. Kun lomasesonki lähestyy niin pyydysmerkinnät ovat puutteellisia. Tänään jäi potkuriin styroksin pala ja numeroitu merkki. Palautan sen lupamyyjälle. Moottoriin ei tullut vaurioita. Itse olen kalastanut kolme vuotta Tonkinin lahdella Vietnamissa ja saman ajan Intian valtamerellä Mosambikissa. Niin vertailun vuoksi meillä on kuitenkin asiat kunnossa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Kalastus ja valvonta Suonteella.

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">