Kaivovesi Joutsassa

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10631 Vastaa
  Kirsti Salminen
  Vieras

  Olemme jo vuodesta 1967 käyttäneet tilallamme olevan kaivon vettä, eikä kukaan ole siitä kuunaan sairastunut. Äitini aikoinaan tutkitutti sekä kaivo- että järviveden, Retisenjärvi. Molemmat puhtaita! Järven yläjuoksulla ei ole teollisuutta, joka juoksuttaisi jätevesiään järviin! Pohjavedet toistaiseksi ovat puhtaita, onneksi.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Kaivovesi Joutsassa

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">