Kädet nostettu pystyyn?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #28133 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Joutsan kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 16.8.2021 bonuksen yhden miehen konsulttifirmalle, jos se kykenee myymään tai vuokraamaan kunnan pari vuotta sitten ostaman Oravakiven maa-alueen jollekin sijoittajalle. Bonus on 4% myyntihinnasta tai yhden vuoden vuokraa vastaava summa. Sopimuksessa ei mainita, kuka kärsii, jos vuokraa ei maksettaisikaan. Kunnan oma elinkeinokoordinaattori ei ole kyennyt sijoittajaa hankkimaan.
  Valitun konsultin liikevaihto/v oli 2018 – 2020 tasoa 54.000 – 85.500 ja liikevoitto vasta 2020 hieman voitollinen. Näyttöjä onnistumisista ei ole esitetty.
  Vaiheessa 2. konsultti hoitaisi myös “hankkeeseen mukaan lähteneiden operaattori- ja sijoittajakumppaneiden kanssa koko aluetta koskevan liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelman laatiminen sekä kaavoittaminen yhteistyössä tilaajan (kunta) ja mukaan lähteneiden toimijoiden kanssa”. Siis kyseessä onkin paljon muuta kuin ostajan7vuokraajan hankkiminen.
  Onpa menty hyväksymään hyvin kyseenalainen sopimus.

  Kalle Willman kunnan huolestunut jäsen

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Kädet nostettu pystyyn?

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">