Juhlahetki meille.

 • Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 16.10.2019, 08:01 Eeva Harju toimesta.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #17882 Vastaa
  Eeva Harju
  Vieras

  Kiitos juhlapäivästä josta saimme nauttia vanhustenviikon kunniaksi. Ei voi muuta sanoa kuin….paljon on aihetta kiitokseen. Lasten esitykset ja leppoisan juontajan asenne teki tilaisuudesta juhlan jossa ei oikein enää muistanut koko ‘vanhustenviikkoa’. Laulut ja musiikki sekä puheet, oli todella ‘lääkettä’ mielelle ja sydämelle. Ja jo lähteminen sai mieleen melkein tunteen,kuin olisi nuorena tansseihin lähtenyt Harjulinnan lavalle. Niin ja olihan täälläkin ‘tanssia lopuksi’…senioritanssia! Kevyin mielin käymme syksyyn ja joulun odotukseen.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Juhlahetki meille.

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">