Jätevesi

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10630 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Viimeksi kirjoittelin Tammijärven osuuskunnan vedestä ja sen informaatijosta. Jos vesi osuuskuntaan on liitytty ja vettä myydään talouskäyttövetennä ja sen käyttö ei sellaisennan sovellu käytettäväksi olisi osuuskunta jollain tavoin korvausvelvollinen ja olisi syytä miettijä muitakin veden otto pisteitä esim. Luhngassa Hernemäki, vesi tulisi paineella koko Luhangan alueella.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Jätevesi

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">