Joutsan vesikriisin venyminen

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10633 Vastaa
  Pasi Varjoaho
  Vieras

  Nyt vesihuollon miehet juoksuttamaan vettä sinne pitkien putkilinjojen päähän, jotta saataisiin se kloori sinnekin leviämään. Ties vaikka siellä pitkän putken päässä olisi vain kesämökkejä ja sittenhän me keitellään näitä vesiä vielä ensi kevääseen saakka.

  Keittokehotuksen voisi ainakin purkaa sieltä, mistä puhtaita näytteitä on saatu.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Joutsan vesikriisin venyminen

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">