Joutsan "vesikriisi"

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Erkki Purojärvi 29.11.2018, 11:01.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #10646 Vastaus

  Erkki Purojärvi

  Suora lainaus Ilta-sanomien sivulta:
  "Oulunsalolaiset joutuivat keittämään talousvetensä parin viikon ajan loka-marraskuun vaihteessa.
  Oulun Vesi antaa kaikille Oulunsalon veden keittokehotusalueen asiakkaille kahden prosentin hyvityksen veden vuotuisesta perusmaksusta ja vuosiarvion mukaisesta veden käyttömaksusta.

  Hyvitys tehdään keittokehotusalueen laskutusasiakkaille automaattisesti laskutusjärjestelmän kautta seuraavassa laskussa tammikuussa 2019. Kuluttajan ei tarvitse tehdä siitä erillistä hakemusta. Hyvitys annetaan noin 1 300 asiakkaalle."

  Mellä ei tainnut mennä ihan näin.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Joutsan "vesikriisi"

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: