Joutsan Markkinat

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10627 Vastaa
  Sari Aalto
  Vieras

  Täytyy kiittää että markkinat olivat kivat siihen asti, kun Pojalleni, jonka olen itse synnyttänyt yritettiin mainostaa nahan voiteluainetta,kohteliaasti kertoi ettei ole semmoista mihin tarvitsisis niin perään vielä sanottiin että Käy kyllä myös liukuvoiteena ! Täh.. Luuleeko Papparainen että viisikymppinen on iskenyt 20v. pojan Eikö enään saa kulkea Oman pojan kanssa edes markkinoilla ettei joku sairas käännä sitäkin omien säälittävien mielikuvituksiensa tuotokseksi !!!! Hei haloo.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Joutsan Markkinat

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">