Joutsan kesän avaus 2018 ?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10699 Vastaa
  Mika Tupala
  Vieras

  Joo, en minäkään tiennyt kuin vasta jälkeenpäin ja hiljaista kuulemma oli.. ihmekö tuo, kun ei edes Joutsan somekanavalla mitään eikä paikallilslehdissä. Esim. Hartolan Tanhupallo veti väkeä paljon!
  Pelkkä "puskaradio" asianosaisten järjestäjien kesken ei oikein riitä.. Tapahtumaa vielä hämäsi S-marketin omat "juhlat". Kansaa oli kyllä liikkeellä, mut tietoa tästä tapahtumasta ei..

  #10618 Vastaa
  Vesa Paappanen
  Vieras

  Miksei ole mainostettu millään tavoin? Pieni maininta Joutsan tapahtumakalenterissa,ei mielestäni riitä. Vai eikö ole katsottu tarpeelliseksi mainostaa "tapahtumaa"? Sitten kai turha järjestää jatkossakaan ns. Joutsan kesänavausta ..

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Joutsan kesän avaus 2018 ?

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">