”Joutsan keskusta ja hiilinielut”

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #26931 Vastaa
  Ansa Avikainen
  Vieras

  Puut ja pensaat ei saa olla liikkeitten näkyvyys esteenä sekä mainostaulujen.
  Niin sanotut valtapuut kuuluu metsään ei pihoihin. Kunta keskus pitää olla niin hyvin suunniteltu jokainen liikkeen näkyvyys on hyvä näkyvyys esteet pitää poistaa.

  #26871 Vastaa
  Liisa Rönkä
  Vieras

  Olen samaa mieltä. Ihmettelen, kun varsinkin taajaman puiden kaatoa suunniteltaessa tulisi nykypäivänä arvioida sen vaikutusta maisemaan. Ei otettu maisema-arvoja huomioon myöskään Perttulan kauppakeskuksen ympäristössä, mistä komeat puut kaadettiin, Perttulan oja piilotettiin, ja tilalla on rikkaruohokenttä. Voisikohan sille alueelle vielä jotain tehdä? Surettaa, kun siitä ohi kulkee.

  #26824 Vastaa
  Marko Nikkanen
  Vieras

  Joutsan Seutu 26.5.2021 / ”Joutsan keskusta ja hiilinielut”. Erinomainen kirjoitus Juhanalta ja Hannelelta! Täyttä asiaa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #26871 kohteessa”Joutsan keskusta ja hiilinielut”

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">