Joutsan alesajo

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10595 Vastaa
  Ansa Avikainen
  Vieras

  Kysymyksiä kunnanhallitukselle, miksi Joutsan palveluja heikennetään sekä saatavuutta. Miksi viranhaltioilla ei ole tarpeeksi työkaluja työskennellä täällä vaan virastossa hajautetaan muihin kuntiin työt, tämä on suuri menetys Joutsalle sekä kunnan työntekiöille. Teknisellä puolella pitää olla resussia hoitaa oma alueensa ja työpaikat säilyttää.

  Kansalaisopisto on Joutsan osalta hoitanut heikosti osaansa.
  Kunnanhallituksen jäsenten työskentelyä pitää kuntalaisten arvoida. Nyt Joutsaa ajetaan ales tulee Jyväskylän peräkylä.

  Kunta on suuri työllistäjä, lisää työpaikkoja kunnan toimeen ja alesajo lopetettava. Joutsassa pitää löytää kaikki palvelut, tämä on sitä Joutsan kunnan kehitystä, mitä luottamusmiesten pitää tehdä myös naisten siitä te palkkiorahat saatte.
  Kuntalaiset ovat rahallisesti kovilla ei ole rahaa maksaa matkoja sekä palveluista kaupunkiin. Joutsan kunnan kehittäminen kun tapahtuu omassa kunnassa siinä mukana pystyy olemaan pienikin ihminen olla kehittämässä omaa kuntaansa.
  Haluaako kunnanhallitus ja valtuusto tätä, tyhjentää Joutsa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Joutsan alesajo

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">