Joutomies vai tautinen orava?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #24648 Vastaa
  Sarita Leppänen
  Vieras

  Tuota Alien-oravaa olen minäkin ihmetellyt. Voisihan se olla normaalin värinen ruskea ja pää suhteutettuna vartaloon. Koska Joutsa esitellään ympäristövastuullisena kuntana, voisi maskottikin olla luonnollisemman näköinen. eikä vihreä ja isopäinen.

  Yritetäänkö tuolla vihreällä isopääoravalla jotenkin ilmaista “Joutomiesmäisen rennolla tavalla” kunnan arvostavan ekologista elämäntapaa?

  Samaa mieltä olen myös kuvituksesta. Epäselvän suttuisia niin kuin tekstitkin.
  Antavat epämääräisen hällä väliä- kuvan Joutsasta.

  #24586 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Jos Joutsa jostain tunnetaan, se on Joutomies, Joutopäivät ja Joutsan Pommi. Nyt kunnan symboliksi kunnan virkamiehet esittävät ylilihavaa ja tautisen vihreää oravaa. Jos semmoisen luonnossa tapaisi, luulisi, että siihen on rutto iskenyt. Joutomiehen hahmo on jo valettu patsaaksikin. Suunnitellaanko semmoista oravallekin?
  Käykää katsomassa kunnan kotisivulla Kuntastrategiaa. Siinä ovat kuvituksena myös pilapiirtäjän samanhenkiset kuvitukset. Asiallista kuvaa Joutsasta ei niistä saa.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Joutomies vai tautinen orava?

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">