Joulu tulee. Autetaan!

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #24216 Vastaa
  Pirjo Mäkinen
  Vieras

  Meil on tääl Joutsas paljo hyvii, ammattitaitosii yrittäjii jotka myy tuotteit/palveluit. Jos joku ei viel tiiä ni listaa löytyy vaik mei kunnan kotisivuilt.
  Nyt on viimone hetki auttaa heit, ku kaik tietää viime kevään pysähyksen talouselämäs ja sen että pienyrittäjät on joutuneet tiukoille ilman omaa syytää.
  Ku nyt mietitte joululahjoi läheisille nii käykää hakemas lahjakortti. Vaikka silleki ystävälle/sukulaiselle joka ei just nyt pääse tänne. Hää voip käyttää sen sit seuraaval reissul tänne tullessaa.
  Yrittäjii tukemal pietää toiminta tääl mei kyläl eikä tartte mennä “Isolle Kirkolle” ostoksille.
  Kyl työpaikkoiki täl keinoi saahaa piettyy “tääl meil”

  Joulunrauhaa toivottae
  Pirjo Mäkinen

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Joulu tulee. Autetaan!

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">