Järvi Suomen energia

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #26144 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Tämmän siitä sai kun nurkalle tuli sähömaakaapeli, eivät myrskyt katko sähköjä, mutta laskut katkoo. Sain siirtomaksun kolmelta kuukaudelta 266 euroo energia kulutus 86 euroo, 2 kuukautta. Jos jostakin elintasosta kannattaa luopua niin on se tämmä rosvo talouden tuottama sähkö. Nyt olisi viisaat neuvot tarpeen. Ehkä kannattaisi valittaa kansainväliseen ihmisoikeusjärjestöön, sillä tämmähän on ihmisiin henkisesti kohdistuvaa terrorismia joka johttaa suuriin taloudellisiin vaiekeuksiin tässä jo muutenkin synkässä maailmässa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Järvi Suomen energia

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">