Jäätie ja Hepoluhta

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #24561 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Uusi vuosi ja uudet kujeet: jäätie Hepoluhtaan. En minäkään tykkäisi, että minun mökkialuellani pöristeltäisiin mutta nykyinen jäätilanne ei pöristelyyn anna aihetta, mutta jos jäätillanne muuttuu, olisi etsittävä muita vaihtoehtoja ja minun vaihtoehtoni olisi Kesäniemenrannasta suoraan kunnan omistamaan venesatamarantaan. Ylösnousu tapahtuisi veneiden lasku- ja nostopaikasta ja jos tästä paikasta mökkiläinen valittaa, on mökkitontin valinta ollut väärä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Jäätie ja Hepoluhta

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">