Imperiumin kosto

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #26148 Vastaa
  Pekka Mäntylä
  Vieras

  Entisenä joutsalaisena seuraan mielenkiinnolla Joutsan tapahtumia. Ei voi kuin ihmetellä, minkälaisen vainon kohteeksi virkamiehet ovat joutuneet. Siltä se ainakin ulkopuolisesta näyttää. Jännä nähdä, mikä on kuntalaisten kannanotto tulevissa vaaleissa, jos valitusten, oikaisupyyntöjen yms. tehtailija on ehdolla.

  #26143 Vastaa
  Maija Salonen
  Vieras

  Ihan vaan tiedoksi Jukalle: Kunnanvirastolla tehdään ahkerasti töitä – siitäkin huolimatta, että olosuhteet alkavat muistuttaa ihmislaboratoriota. Jos ymmärrät, mitä tarkoitan.

  #26139 Vastaa
  Jukka Huikko
  Vieras

  Mitä ihmettä kunnanvirastolla tapahtuu?

  #26080 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Joutsa käyttää jostain syystä yksityistä alihankkijaa myöntämiensä palvelusetelien ( 3,8 miljoonaa euroa/v) hallinnoinnissa, vaikka kunta omistaa sairaanhoitopiirin kautta lisenssin toisen toimijan palveluihin. Pyysin talous- ja hallintojohtaja Hokkaselta tietoa siitä, mitä kunta maksaa nykyiselle alihankkijalle tästä palvelusta. Hän teki pyyntööni viranhaltijapäätöksen: ”Kalle Wilmannille ei laadita selvitystä palvelusetelitoiminnasta.Luottamushenkilöt eivät voi vaatia koonteja, yhteenvetoja tai selvityksiä.” Hän pani päätöksensä nettiin kunnan kotisivulle 7 +14 päiväksi. Koskaan aikaisemmin ei tiedon pyytäjän henkilöä tai tietopyyntöä ole Joutsassa julkaistu. Päätöksensä jälkeen hän kuitenkin toimitti minulle pyytämäni tiedon, joka oli kopio yhdestä vuosimaksusta. Tätä myönteistä päätöstä ei kuitenkaan nettiin pantu. Tietosuojavaltuutetun toimiston määräyksen mukaan: ”tietosuojalain 4 §:n 1 momentin 1 kohdan mukaan henkilötietoja saa käsitellä tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e alakohdan mukaisesti, jos kysymys on henkilön asemaa, tehtäviä sekä niiden hoitoa julkisyhteisössä, elinkeinoelämässä, järjestötoiminnassa tai muussavastaavassa toiminnassa kuvaavista tiedoista siltä osin kuin käsittelyn tavoite on yleisen edun mukainen ja käsittely on oikeasuhtaista sillä tavoiteltuun oikeutettuun päämäärään nähden”. Voi siis kysyä, mikä oli Hokkasen oikeutettu päämäärä?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Imperiumin kosto

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">