Ilotuliteet

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10649 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Ostin tänään tuliteita Tokmannilta ja rupesin ampuamaan virallisen aikataulun mukaan: ensimäinen paukku pamahti maan tasalla eli ei metrijäkään ylöspäin, toinen sama tulos, vaihdoin isompaan paukkuun. Silloin kissa sai hepulin eikä näy vieläkään sitten tuli tulitauko tiedotin medijassa tapahtuunesta toivoin vaan että tämä rakettipakkaus on vain minulla tuliteiden käyttö olisi muotoiltava uudelleen. Hyvää uutta vuotta kaikille ja nyt kissaa etsimään.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Ilotuliteet

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">