Hyvää kehitystä!

 • Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 27.9.2019, 09:01 Kalle Willman toimesta.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #17567 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Olimme taas vaimoni kanssa lipaskerääjinä Nälkäpäiväkeräyksessä marketin aulassa. Viime vuosiin verrattuna huomasimme, että hedelmäpelipelaajia oli aiempaa selvästi vähemmän, muovikasseja hankittiin vähemmän kuin ennen ja seteleitä työnnettiin lippaisiin rutkasti useammin kuin ennen. Oikea on siis suunta!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Hyvää kehitystä!

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">