Hiileen puhallukset

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #23906 Vastaa
  Sarita Leppänen
  Vieras

  Hyvä Simo! Juurikin näin, kaikki se mikä toimi vanhaan “hyvään” aikaan, ei välttämättä nykyaikana toimi eikä riitä. Pitäisi päästä irti “ennenkin tehtiin näin” – asenteesta. Ei kaikkea vanhaa tarvitse muuttaa ja hävittää, mutta muutoksiakin tarvitaan. Hyvä päättäjä tutkii kaikista vaihtoehdoista plussat ja miinukset, niin kunnan taloustilanteen kuin asukkaidenkin kannalta ja tekee päätöksensä vasta sen jälkeen.

  #23899 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Luhangan kunnan hiileen puhallukset: pitää muistaa liikaa hiilen puhaltaminen sammuttaa tulen ja jää kytemmään ja on löydettävä ratkaisu tuleville esteille ja niitä löytyy. Mutta vanha piintymä, että mitään ei saa muuttaa ei ennään nyky-yhteiskunnassa toimi ja jollemme osaa toimija taloudellisimmin ajadumme entistä suurempaan ahdinkoon. Kunnan päätäjen on irtaanuttava vanhoista perinteistä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Hiileen puhallukset

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">