Heimo Kiurun kirjoituksesta

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10636 Vastaa
  Antti Nieminen
  Vieras

  3.10. oli Joutsan Seudussa rautulaistuttavani Heimo Kiurun kirjoitus.
  Olen vuosien varrella lukenut Heimon kirjoituksia Rautulaisten lehdestä ja lukenut myös hänen kirjoittamansa elämänvaiheet/sukukirjan. Kun luin tämän kirjoituksen, ensimmäinen ajatus oli: säilyisipä itse yhtä pirteänä ja hyvämuistisena, kuin nyt jo reilu 90-vuotias Heimo. Ja toinen ajatus: tallentaisipa tämä nykypolvi näistä meidän kirjoituksista edes jotain vinkkejä elämäänsä. Ei me sentään hourupäitä olla vaikka taustojamme vaalitaan ja Raudussa ja yleensä kannaksella ravataankin monta kertaa vuodessa. Suvun ja menneiden sukupolvien tutkailu kannattaa aloittaa jo ennen eläkkeelle pääsyä, se on helpompaa kuin sitten kun edeltävät sukupolvet on jo mullan alla.

  Antti Nieminen, rautulaisevakon poika

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Heimo Kiurun kirjoituksesta

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">